Siirry sisältöön
Silkkaa säästöä öljynvaihdoissa

Silkkaa säästöä öljynvaihdoissa

Kommentti X-1R käyttäjältä

Tervehdys!

Muutamia tosiasioita X-1R:n vaikutuksista

Minun takavetoinen pakettiauto on ajettu tehopenkissä ennen X-1R:ää, mm. voimansiirtohävikki oli silloin 30hv, sitten moottoriin, vaihteistoon, perään ja myös ohjauksentehostajaan laitettiin X-1R:n metallinhoitoaine.

Kahden kuukauden päästä samassa tehopenkissä mitattu voimansiirtohävikki oli 22 hv. ( tehonlisäys on 8 hv). Polttoaineen kulutus putosi 1 l / 100 km:lla.

Kun esim. öljyn vaihtoväli on 20000 km, niin säästö on yht. 200 l / Dö:tä x 1,20 € / litra = 240 € säästöä polttoaineessa (ajotyyliä en ole muuttanut).

Se mitä auto tarvitsee näitä aineita maksaa n. 40 €, ja tässä vaiheessa todellinen säästö on 200 €/öljynvaihtoväli jo polttoaineessa.

Myös lisäksi muu kuluminen vähentyy, koska X-1R:n metallinhoitoaine tarttuu metallin kosketuspintoihin. Esim. hammaskosketuspinnat, laakerinkoolit ja nokka-akselin nokat jne. "kiillottuu" Esim. raskaamman kaluston voimansiirrossa metallintulo magneettiroppuihin on "muka" normaalia, mutta se vähenee ja käytännössä se loppuu kokonaan.

 

Diesel Booster

Käytän myös X-1R:n Diesel Boosteria, 1 dl / 100 l, joka toiseen tankkaukseen, joten mm. savuarvo on 0,8. On myös huomioitava, että autossa on "teholastu."

Kokemuksesta tiedän, että näillä tuotteilla savuarvot paranevat 20%- 40%, olipa moottori minkä ikäinen ja kokoinen tahansa.

Myös vaseliinit, spray voiteluaineet, Bensin+Booster ja öljyn stabilointiaine (tiivisteöljy) ovat myös huipputuotteita.

Esim. ilmatyökoneille, paineilmajarruille ja jne., on olemassa myös oikea voiteluaine (ATL).

On aivan tosiasia, että ajo ilman X-1R:n tuotteita on paljon kalliimpaa kaiken kokoisilla " keksinnöillä". Joka tapauksessa hyöty korvaa haittapuolet moninkertaisesti.

nimim: yksi tuhansien X-1R:n käyttäjien joukosta, yli 10 vuoden kokemuksella, tosi tyytyväinen X-1R:n käyttäjä

Edellinen artikkeli Käyttäjäpalaute 13.3.2021
Seuraava artikkeli Tehot ylös, kulutus alas

Vertaa tuotteita

{"one"=>"Valitse 2 tai 3 vertailtavaa tuotetta", "other"=>"{{ count }} 3 valittua kohdetta"}

Valitse ensimmäinen vertailtava kohde

Valitse toinen vertailtava kohde

Valitse kolmas vertailtava kohde

Vertaa