Silkkaa säästöä öljynvaihdoissa

Kommentti käyttäjältä 01-2008
01/2008 kirje X-1R käyttäjältä
 

Tervehdys ! 

Muutamia tosiasioita X-1R:n vaikutuksista

Minun takavetoinen pakettiauto on ajettu tehopenkissä ennen X-1R:ää, mm. voimansiirtohävikki oli silloin 30hv, sitten moottoriin, vaihteistoon, perään ja myös ohjauksentehostajaan laitettiin X-1R:n metallinhoitoaine. 

Kahden kuukauden päästä samassa tehopenkissä mitattu voimansiirtohävikki oli 22hv. ( tehonlisäys on 8hv ). Polttoaineen kulutus putosi 1 l / 100km:lla. 

Kun esim. öljyn vaihtoväli on 20000 km, niin säästö on yht. 200 l / Dö:tä x 1,20€ / litra = 240€ säästöä polttoaineessa. ( ajotyyliä en ole muuttanut ) 

Se mitä auto tarvitsee näitä aineita maksaa n. 40€, ja tässä vaiheessa todellinen säästö on 200€/öljynvaihtoväli jo polttoaineessa. 

Myös lisäksi muu kuluminen vähentyy, koska X-1R:n metallinhoitoaine tarttuu metallin kosketuspintoihin. Esim. hammaskosketuspinnat, laakerinkoolit ja nokka-akselin nokat jne. " kiillottuu" Esim. raskaamman kaluston voimansiirrossa metallintulo magneettiroppuihin on " muka " normaalia, mutta se vähenee ja käytännössä se loppuu kokonaan. 

Diesel Booster

Käytän myös X-1R:n Diesel Boosteria, 1 dl / 100 l, joka toiseen tankkaukseen, joten mm. savuarvo on 0,8. On myös huomioitava että autossa on " teholastu." 

Kokemuksesta tiedän, että näillä tuotteilla savuarvot paranevat 20%- 40%, olipa moottori minkä ikäinen ja kokoinen tahansa. 

Myös vaseliinit, spray voiteluaineet, Bensin+Booster ja öljyn stabilointiaine (tiivisteöljy) ovat myös huipputuotteita. 

Esim. ilmatyökoneille, paineilmajarruille ja jne, on olemassa myös oikea voiteluaine. (ATL) 

On aivan tosiasia, että ajo ilman X-1R:n tuotteita on paljon kalliimpaa kaiken kokoisilla " keksinnöillä." Joka tapauksessa hyöty korvaa haittapuolet moninkertaisesti. 

nimim: yksi tuhansien X-1R:n käyttäjien joukosta, yli 10 vuoden kokemuksella, tosi tyytyväinen X-1R:n käyttäjä