Toimitusehdot

Voimassa 11.3.2019 alkaen

Verkkokauppa

Oy US Marine Diesel Import Ltd (Y-tunnus 2203214-2, Mestarintie 9, 91800 Tyrnävä, 0400-784 437,( info@x1r.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksu suoritetaan valitsemalla sopiva maksutapa tilausta vahvistettaessa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varaamme oikeuden rajoittaa myyntiä esim. tuotteen tilapäisen saatavuusongelman vuoksi.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen näihin toimitusehtoihin.Toimituskulut

Jaetaan perille:

3 kg → 14.50 €
5 kg → 15.00 €
10 kg → 15.50 €
15 kg → 16.00 €
20 kg → 16.50 €
25 kg → 17.00 €
30 kg → 18.00 €

Toimitukulut peritään lähetyksen painon mukaan ja lisätään tilauksen kokonaiskustannukseen verkkokaupassa.


Maksutavat

- Pankki- ja luottokortti

- Ennakkomaksu
: lasku lähetetään sähköpostilla asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, maksuehto 10 pv netto.
Tuotteet lähetetetään asiakkaalle, kun suoritus on saapunut.


- Muut tilaukset ja suuremmat tilaukset joko puhelimitse: 0400 784 437 tai sähköpostilla: info@x1r.fi.Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas kuittaa noutaessaan toimituksen vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto jo vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tehdään huomautus kyseessä olevaan kuljetusyritykseen sekä ilmoitetaan Oy U.S. Marine Diesel Import LTD:lle, info@x1r.fi. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Lähetysten enimmäispainot: 30 kg (yksittäislähetys). Huom. Jos kokonaispaino ylittää 30 kg niin ota yhteys yritykseemme.

Varaamme toimituksen käsittelyyn 1-2 työpäivää.Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Jos haluat peruttaa tilauksesi tai palauttaa tuotteen, siitä tulee tehdä peruutusilmoitus, johon on merkittävä nimi, osoite, tilauspäivä, tuote sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Peruutusilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@x1r.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin.

Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta tai valmistajasta johtuvaa virhettä.

Palautusosoite:

Oü US Marine Diesel Import Ltd
Kesktee 9, Aaviku küla, Rae vald
75305 Harjumaa
Estonia

Poikkeukset peruutusoikeuteen:
Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta, tai sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu.

Lunastamaton paketti:
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 30€ maksun.

Ongelmatilanteet:
Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.